Nuotti Areena


Luonnollinen ja moderni POLYTAN pelialusta Kentän jousto on tehty oikeaoppisesti kentän alle elastisen kerroksen muodossa, joten jousto tapahtuu luonnollisesti kentän pinnalta. Suomessa kenttämme on ensimmäinen, josta löytyy tämä elastinen kerros, joka tekee kentästä todella aidon tuntuisen, turvallisen ja tehokkaan urheilualustan.

Tekonurmen valmistanut ja toimittanut saksalainen Polytan on koko maailman johtava tekonurmien valmistaja ja Polytanilta löytyy mm. eniten FIFAn kahden tähden standardin täyttäviä kenttiä maailmasssa. Pelaajaystävällinen tekonurmi käyttäytyy luontevasti mm. käännösten aikana. Liukastusainekäsitelty nukkalanka sekä kumirouheen ja hiekan yhdistelmä tekevät alustasta turvallisen. Oikeat raaka-aineet minimoivat vanhoille tekonurmille tyypilliset nivelvammat ja palovammat liukujen yhteydessä. Kentällä voidaan pelata normaaleilla jalkapallokengillä.

Ominaisuudet soveltuvat moneen käyttöön Halli on sisämitoiltaan 40 x 70 -metrinen ylipainehalli, jonka kenttä on varustettu yhdellä tämän hetken parhaista kumirouhetekonurmista. Sisätilalämpötila hallissa on vähintään 5 astetta. Hallin päädyssä on kaksi vaatteidenvaihtohuonetta. Hallissa on epäsuora valaistus joka takaa hyvän ja miellyttävän valon ja valaistusteho n. 350 luxia. Alusta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erityisesti jalka- ja pesäpallon harjoitteluun. Halli sopii myös mm. yleisurheilun harrastajille ja monen muun eri lajin perusliikuntapaikaksi. Jalkapallokentän koko on 61 x 38 metriä.

Hallin omistaja on vuonna 1981 perustettu Karhu Pallo Ry. Yritys on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon yhdistys.